Verzending & retournering

VERZENDING

Wegens enorme drukte kan je bestelling met 1-3 dagen vertraagd raken. Excuses voor het ongemak! We doen ons best alles zo snel mogelijk te leveren.

 

Standaard verzending kost €4,95. De levertijd staat aangegeven per product op de product pagina. Gemiddeld is de levertijd 3-5 werkdagen, maar sommige items hebben een langere levertijd. Je ontvangt een mail met een track & trace code, zodat je precies in de gaten kan houden wanneer je bestelling wordt bezorgd!

 

Let op! Soms is een item een pre-order. Dit staat onderaan de product pagina aangegeven. Dit product heeft dan een langere levertijd.

 

RETOURNERING

 

Je kunt bij ons altijd je bestelling retourneren. Dit moet binnen 30 dagen na ontvangst. 

 

Gebruik het retour formulier dat in het pakket zit om jouw bestelling te retourneren. Vul deze volledig in en voeg toe aan het pakket. Zonder ingevuld retour formulier kunnen wij jouw retour niet verwerken.

 

De kosten van retournering worden gedragen door de koper en worden niet door ons vergoed. 

Alle items die worden geretourneerd moeten in dezelfde staat zijn als bij ontvangst. Dit betekend, originele verpakking, kaartje aan het item en geen gebruikerssporen. 

 

Wanneer je retournering in goede orde is ontvangen wordt het aankoopbedrag binnen 14 werkdagen teruggeboekt op je rekening. 

 

LET OP! Bikini’s, hoofddeksels, haarclips, vintage items en sieraden kunnen i.v.m hygiene niet bij ons worden geretourneerd. 

Bikini’s worden alleen retour geaccepteerd wanneer de verpakking ongeopend is. 

 

Let op! Wij kunnen duidelijk zien of de verpakking van de bikini is geopend of niet.

 

Wij behouden altijd ons recht retouren te weigeren wanneer deze niet aan de retour voorwaarden voldoen.